LB SaxService – Professionellt saxsliperi

Vårt saxsliperi är auktoriserade servicetekniker för Jaguar, Joewell, Tondeo och Mizutani, som enda serviceverkstad i Skandinavien.

LB SaxService har 36 års erfarenhet av saxslipning och är idag landets mest anlitade saxtekniker för service och slipning av frisörsaxar.

Passion för precision

Högkvalitativa frisörsaxar kräver bra service & saxslipning, och inte minst omvårdnad från frisörerna. Vi har lagt upp en avdelning med goda råd och tips för frisörer om hur man kan förlänga livslängden på sin utrustning. Här tipsar vi också om vad man ska tänka på när man köper en ny sax.

Tips och goda råd – klicka här     

Vi siktar på framtiden!

Det finns många frisörsaxar att ta hand om. Vårt företag är i ständig utveckling med fördjupad kunskap, kompetens och toppmodern utrustning för att kunna möta behovet av kvalitet & service på bästa sätt.
En av våra främsta ledstjärnor är “Gör det ordentligt från början så slipper du göra om det senare”… Det spar tid för oss, och ger nöjda kunder som kommer tillbaka år efter år.

Vad slipar vi?

Vi slipar frisörsaxar från Jaguar, Joewell, Tondeo, Mizutani, Matsuzaki, Yamato och Kasho. Kort sagt alla fabrikat, inklusive coboltsaxar, frisörsaxar med beläggning av titannitrid mot allergibesvär samt keramiska, mikrotandade och effilersaxar.
Vi slipar även skär för frisörklippmaskiner men också till hund, häst och kreatur.

Service av klippmaskiner

Om du får problem med din klippmaskin så skicka in den till oss! Vi servar de flesta maskiner, rengör, smörjer och byter ut trasiga delar vid behov.

Läs mer om vår klippmaskinservice här     

Inplastning av sax

Förutom saxslipning gör gör vi även inplastningar vid allergibesvär. Tala om för oss hur Du vill ha det med fingerringar och lillfingerstöd om du beställer en inplastning!
(Modeller med rörlig tumme kan vara svåra att få helt perfekta.)

Slipa dina saxar och få lite mer pengar över till verksamheten

Det är god ekonomi att slipa och serva dina saxar regelbundet!
Läs mer om saxslipning här     
Beställ en fraktpåse här     

Din saxgrossist kan hjälpa dig

De flesta grossister i Sverige, Danmark och Norge samarbetar med oss.
Nästa gång du får besök av en säljare, be att få en eller flera av våra fraktpåsar eller be säljaren att skicka dina saxar till vårt saxsliperi!

Beställ hämtning från salongen

Du kan också få dina saxar hämtade. Dina nyservade saxar körs sedan direkt till salongen med företagspaket. Pris: 154 kr tur o retur.

Beställ hämtning här