Här presenterar vi referenser från en del av våra kunder och vad man tycker om oss. Våra kunder är till största delen frisörer, allt från enmans-salonger till de stora frisörsalongkedjorna.

REFERENSER

NIKITA HAIR

Vi har många salonger runt om i hela Sverige och därför är det viktigt att vår rutin med slipning av våra saxar fungerar smärtfritt.

Sedan en tid tillbaka har vi anlitat LB Saxservice och det fungerar utmärkt!
Saxarna håller en bra kvalité och levereras alltid i tid.

Hälsningar Nikita Hair
www.nikitahair.se

HEADBRANDS

Vi anlitar LB SaxService för Support & Service när det gäller frisörsaxar.
Bättre kan det inte bli!

RABATT PÅ SERVICE & SLIPNING

Under Maj och Juni har vi på HeadBrands en kampanj där du får 10% rabatt på slipning av frisörsaxar hos LB SaxService! Skicka in dina saxar nu och få dem tillbaka i toppskick! Du kan beställa en fraktpåse HÄR. Utanpå fraktpåsen skriver du den rabattkod som medföljer vårt medlemsbrev i April 2017.
Hälsningar HeadBrands
www.headbrands.se

INTERMEZZO FRISÖR & SHOP

Med flera salonger krävs det att våra saxar alltid är underhållna och att slipningen är perfekt så våra fantastiska frisörer kan leverera gång efter gång. Därför anlitar vi LB Saxservice eftersom vi alltid kan lita på deras service och bemötande.

Bästa hälsningar Intermezzo Frisör och Shop
www.intermezzofrisor.se

HÅRTEAM YSTAD

Jag har under alla mina 18 år som salongsägare anlitat LB Saxservice för att slipa våra saxar. Eftersom jag har många anställda är det extra viktigt att saxslipningen håller hög kvalité och bra service. Därför vänder jag mig till LB Saxservice.

Lina Överling – Ägare HårTeam Ystad
www.harteam.se

referenser harteam