Hur ska jag packa när jag skickar in?

Packa dina saxar så här

Packa in varje sax väl så att de inte skadas i transporten.

Säkrast är att packa varje sax separat så att de inte kan öppna sig i frakten. Dubbla tidningspapper eller ett A4-ark per sax räcker bra. Rulla in resp sax så att de ligger som i en strut. Avsluta med ett par bitar tejp.

Har du kvar saxens originalemballage så är det också bra som skydd.

Lägg sedan saxarna i vår förbetalda fraktpåse. En vadderad påse eller en lagom stor kartong – eller liknande emballage av bra kvalitet går förstås också bra.

Tips – Skicka som rekommenderat brev!

Skicka gärna som REK, som är 100% spårbart och dessutom försäkrat upp till 10 000 kr. Vi kan tyvärr inte ansvara för saker som ev försvunnit eller tagit skada i postgången. Fraktpåsen är godkänd för att skickas med REK. Postens ombud hjälper dig när det är dags att skicka in!

Hur skickar vi tillbaka?

Vi skickar tillbaka på samma sätt som du har skickat in. Har du t ex skickat in en fraktpåse som vanligt brev så skickar vi tillbaka som brev. REK skickas tillbaka med REK och Företagspaket som företagspaket.

UNDANTAG: Om du har skickat in fler än två saxar, speciellt om det är dyra kvalitetssaxar, så skickar vi tillbaka med REK eller företagspaket av säkerhetsskäl. Både REK och företagspaket är 100% spårbara, ifall nåt skulle ske på vägen.

Frisörsalonger

Skickar du fler än två saxar med vanligt brev så skickar vi tillbaka som företagspaket direkt till salongen tillsammans med faktura om ingen annan överenskommelse har gjorts.

Privatpersoner

Till privatpersoner skickar vi tillbaka mot postförskott.